Webshop

Wij hebben honderden tafels, dienbladen, lampen ect. op voorraad. Hier in de webshop slechts een heel klein deel van ons assortiment !!  De Beste indruk krijgt u met een vrijblijvend bezoek aan onze showroom .
 
Bel voor meer info 078-6186949 of mail naar info@zoutewelle-import.nl
 
    
 
   
 
 Veilig betalen met         
 
MAG IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN ? 

Wanneer een artikel niet aan je verwachting voldoet is het mogelijk om deze binnen een zichttermijn van 14 dagen te ruilen of te retourneren. De retourtermijn gaat in vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en retourneren. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 5 dagen gerestitueerd

Wij verzoeken je om direct na ontvangst van uw bestelling te controleren of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is, vinden we dat vervelend en lossen wij dit zo snel mogelijk op. Mail ons dan naarinfo@zoutewelle-import.nl , dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor u. 

ARTIKEL RETOUR STUREN? 

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je deze retourneren onder de volgende voorwaarden. 

Je kunt artikelen retourneren: 

*  binnen de zichttermijn van 14 dagen

*  in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en verpakt

KAN IK ELK ARTIKEL RETOURNEREN?

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. 

WANNEER HEB IK MIJN BESTELLING IN HUIS 

Zoutewelle-Import stuurt je bestelling zo snel mogelijk naar je toe. We streven ernaar om de bestelling binnen 24 uur te versturen, zodat je zo snel mogelijk van je nieuwe aankoop kunt genieten.

Nadat je bestelling ons magazijn heeft verlaten, wordt het pakket overgedragen aan bezorgdienst DPD of PostNL. Zodra dit pakket bij één van deze twee bezorgdiensten is, ontvang je een e-mail met de Track&Trace code. Met deze code kun je de status en de voortgang van de bestelling bekijken.

KAN IK MIJN BESTELLING OOK AFHALEN?      

Ja, dat is mogelijk. Je kan je bestelling ook afhalen in ons magazijn. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.