Mozaiek-Marokko | Tajine, tagine, tajine kopen

  


Wilt u een tajine kopen bij een specialist?

Bent u iemand die ervan geniet om lekker te koken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Mozaiek Marokko. Wij verkopen namelijk de authentieke Marokkaanse tajine, een traditionele stoofpot waar u heerlijke Oosterse gerechten in kunt maken. Natuurlijk kunt u de tagine ook wel in andere winkels vinden, maar onze tajines zijn uniek. Deze laten we namelijk helemaal zelf maken in Marokko, waar traditionele ambachtsmensen met dit product aan de slag gaan. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

 

De lekkerste gerechten uit de tajine

We vinden het heel belangrijk om u de hoogste kwaliteit te leveren die er te krijgen is. Vandaar ook dat wij onze producten niet zomaar uit een groothandel halen. We hebben mensen in Marokko klaarzitten die voor ons aan de slag gaan met het maken van de mooiste Marokkaanse meubelen en lampen. Een echte Marokkaanse tagine kan daar natuurlijk niet bij ontbreken. Wilt u een tajine kopen bij ons? Kijk dan gewoon even in onze webshop bij de verschillende uitvoeringen die we klaar hebben staan. Selecteer het juiste model en stop deze in uw winkelwagen. Even de bestelling afronden en wij sturen u de tajine geheel veilig toe. Deze heeft u dan binnen een paar dagen in huis.

 

Een tajine kopen bij Mozaiek Marokko

Voor de mooiste Marokkaanse producten hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben namelijk bij Mozaiek Marokko het beste op dit gebied voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om eens op uw gemak een kijkje te nemen bij wat er allemaal bij ons te krijgen is. U kunt ook een keertje langskomen in onze showroom in Dordrecht. Bel ons dan even van tevoren zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is die u kan helpen de mooiste producten te vinden.


Bent u particulier ? U bent van harte welkom. Is Dordrecht te ver voor u ?, Bel ons dan op: 078-6186949
voor wat u zoekt voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. I.v.m. de unieke stukken kunnen veel artikelen echter alleen bij ons magazijn te Dordrecht afgehaald worden.
 
Bent u Winkelier ? en heeft u interesse in de wederverkoop van onze artikelen ? Mail ons dan met vermelding van uw bedrijfsnaam, vestigingsadres, website en K.v.K nummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.