Mozaiek-Marokko | Oosterse lamp, oosterse lampen, oosterse lamp kopen

  


Wilt u Oosterse lampen kopen bij de specialist?

Voor het ruimste assortiment prachtige Oosterse lampen bent u bij Mozaiek Marokko aan het juiste adres. We hebben een groot aantal mooie Oosterse lampen voor u klaarstaan en hangen. Of u nu op zoek bent naar een hanglamp of een mooie lamp voor op tafel, bij ons gaat u deze vinden. We hebben lampen die wij zelf laten maken in Marokko. U kunt er dan ook op rekenen dat u bij ons de hoogste kwaliteit geleverd krijgt. Kwaliteit die prachtig in uw interieur past, ongeacht wat voor interieur u ook in uw huis of kantoor heeft. U kunt de producten in onze webshop terugvinden, maar ook in onze showroom in Dordrecht.

 

Een Oosterse lamp lopen

Mozaiek Marokko is de specialist op het gebied van de mooiste lampen uit Marokko. We hebben lampen met die echt Oosterse look, die veel mensen zo aanspreekt. Dit zijn geen imitaties van originelen, deze lampen worden namelijk door echte experts gemaakt in Marokko zelf. We werken samen met een groot aantal meubelmakers aldaar, die voor ons de mooiste meubels maken. Deze importeren wij dan weer naar Nederland, waarna we ze in onze showroom neerzetten. De nieuwe producten zijn dan ook weer in onze webshop te bekijken en kopen.

 

De mooiste Oosterse lampen bij elkaar

Bij Mozaiek Marokko staan we altijd klaar om u aan die mooie Oosterse lamp te helpen die uw inrichting helemaal afmaakt. We adviseren u dan ook om gewoon eens te kijken wat we allemaal in ons assortiment hebben staan. Op onze website hebben we alles overzichtelijk voor u bij elkaar gezet, zodat u eenvoudig kunt zien wat wij allemaal verkopen. U kunt er daarbij ook voor kiezen om even naar onze showroom in Dordrecht te komen. U kunt dan de kwaliteit van onze producten in het echt zien en gelijk een Oosterse lamp kopen en mee naar huis nemen!


Bent u particulier ? U bent van harte welkom. Is Dordrecht te ver voor u ?, Bel ons dan op: 078-6186949
voor wat u zoekt voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. I.v.m. de unieke stukken kunnen veel artikelen echter alleen bij ons magazijn te Dordrecht afgehaald worden.
 
Bent u Winkelier ? en heeft u interesse in de wederverkoop van onze artikelen ? Mail ons dan met vermelding van uw bedrijfsnaam, vestigingsadres, website en K.v.K nummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.