Mozaiek-Marokko | Filigrain lamp, filigrain lampen, filigrain lamp kopen

  


Een mooie filigrain lamp kopen

Er zijn heel wat verschillende lampen te krijgen. Even een kijkje nemen op het Internet en u komt in een groot aantal verschillende webwinkels een groot aantal verschillende lampen tegen. Maar misschien heeft u al helemaal in uw hoofd wat u wilt hebben en kunt u dat in het aanbod niet zo snel vinden? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie filigrain lamp? Dan bent u bij Mozaiek Marokko aan het juiste adres. We hebben namelijk in ons assortiment een groot aantal prachtige filigrain lampen staan. Dit zijn lampen die door de echte vakmensen uit Marokko speciaal voor ons zijn gemaakt. Deze verkopen we dan met veel plezier weer aan onze klanten.

 

Eenvoudig een filigrain lamp kopen

Bij Mozaiek Marokko willen we het beste van het beste voor onze klanten. Vandaar ook dat wij u alleen maar de hoogst mogelijke kwaliteit willen leveren. We hebben er hiervoor toe besloten om de lampen die wij verkopen niet zomaar bij een groothandel in te kopen, maar om deze zelf te laten maken in fabrieken in Marokko. Dit zijn fabrieken waar mensen werken die veel ervaring hebben met het vervaardigen van de mooiste lampen die er te vinden zijn. Ook de specifieke filigrain techniek, waarbij minuscule bolletjes en fijne draden worden gebruikt om de mooiste motieven te maken, behoort tot hun specialisaties.

 

Een filigrain lamp kopen bij Mozaiek Marokko

Als u bij ons zo'n mooie filigrain lamp heeft gezien die wel in uw interieur past, dan heeft u twee opties om deze ook daadwerkelijk te kopen. Om te beginnen kunt u ervoor kiezen om deze lamp in onze webshop te bestellen. Dit is heel eenvoudig en veilig. U zoekt gewoon de lamp die u het mooiste vindt en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk uw kant op komt. U kunt er ook voor kiezen om een keer in onze showroom in Dordrecht te komen kijken. Hier hebben wij heel wat filigrain lampen voor u klaarstaan en -hangen.


Bent u particulier ? U bent van harte welkom. Is Dordrecht te ver voor u ?, Bel ons dan op: 078-6186949
voor wat u zoekt voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. I.v.m. de unieke stukken kunnen veel artikelen echter alleen bij ons magazijn te Dordrecht afgehaald worden.
 
Bent u Winkelier ? en heeft u interesse in de wederverkoop van onze artikelen ? Mail ons dan met vermelding van uw bedrijfsnaam, vestigingsadres, website en K.v.K nummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.